Ντέμης: «Ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε το ντέρμπι, αλλά... έχασε»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Την άποψη ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε το πλάνο τακτικής που επέλεξε να αποδίδει αλλά τον Παναθηναϊκό να χάνει από την ΑΕΚ στο τέλος εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του, Monday FC, ενώ παράλληλα, καταδίκασε τη χρήση δακρυγόνων. 

«Περίμενα κλειστό ματς που θα κρινόταν στο ένα γκολ. Αυτή την αίσθηση είχα... Έχω εντοπίσει μία "κοιλιά" στην ένταση, στην απόδοση της ΑΕΚ. Είναι "λίγο σκασμένη" από το πολύ τρέξιμο. Βέβαια μακάρι η κοιλιά της ΑΕΚ να είναι αυτή που βλέπουμε δηλαδή να κάνει «κοιλιά» και να κερδίζει ταυτόχρονα. Ήταν ένα ματς που κατά τη γνώμη μου, κέρδισε ο Γιοβάνοβιτς που έφερε το ματς στα μέτρα του.

 Το έφερε στα μέτρα του, αλλά το έχασε. Το ματς ήταν ακριβώς όπως το ήθελε ο Γιοβάνοβιτς. Αν κάτσει να το δει, θα πει "καλά το πήγαμε, αλλά χάσαμε". Ήθελε να ρίξει τον ρυθμό και τα κατάφερε. Έριξε την ταχύτητα του ματς. Δεν κινδύνεψε. Η ΑΕΚ μας έχει συνηθίσει ένα γρήγορο παιχίδι με πολλές ευκαιρίες. Έτσι έχει συνηθίσει και τον κόσμο της, αν δεν δει το ίδιο σε ένα ματς, μπορεί να εκνευρίζεται. Αυτό γίνεται γιατί έτσι μας έχει συνηθίσει η ΑΕΚ και πλέον οι απαιτήσεις μας είναι υψηλές. Παρόλο που τα πέτυχε όλα αυτά ο Παναθηναϊκός, το πήρε η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.