Ντέμης Νικολαΐδης: «Ο Κωνσταντέλιας βοήθησε αν και πιέστηκε, πολύ καλό παιχνίδι ο Κουλιεράκης»

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Το ντέρμπι Δικεφάλων ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ μπήκε στο "μικροσκόπιο" της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε τις σκέψεις του για το σημαντικό παιχνίδι που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Έγινε το 2-0 χωρίς να είναι εικόνα για τέτοιο σκορ. Η ΑΕΚ βρήκε για πρώτη φορά κενούς χώρους στο πρώτο της γκολ. Ο ΠΑΟΚ είχε δυσκολία να αντιμετωπίσει τους εκρηκτικούς παίκτες της ΑΕΚ και να ακολουθήσει τον ρυθμό. Όταν έπαιρνε την μπάλα, άλλαζε γρήγορα την μπάλα αλλά δεν ήταν καλός στην τελική πάσα και δεν έφτιαξε φάσεις. Πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, ειδικά σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Ο Γκατσίνοβιτς ήταν πολύ κινητικός, ο Πινέδα έκανε μετά από καιρό πολύ καλό παιχνίδι» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο Κουλιεράκης. Ο Κωνσταντέλιας βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ παρότι είχε πίεση πάνω του, όπως και ο Ζίφκοβιτς βοήθησε. Το πως γύρισε το ματς ο ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με την ψυχολογία και τη νοοτροπία του. Δεν φοβήθηκε, βγήκε μπροστά, πίεσε την ΑΕΚ, η οποία σταμάτησε να παίζει στο 2-0. Ο ΠΑΟΚ ήταν η μόνη ομάδα που είχε ευκαιρίες μετά το 49΄. Όλοι βοήθησαν στον ΠΑΟΚ, τα έκανε όλα σωστά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.