Ντάτκοβιτς: «Θέλω να μείνω στην Καταχένα - Να τελειώσει γρήγορα για να πάω διακοπές»

Metrosport Team30 Μαΐου 2021

Την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον Ισπανικό σύλλογο εξέφρασε μέσα από συνέντευξη του ο Τόνι Ντάτκοβιτς.

Ο κεντρικός αμυντικός που ήρθε το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, δεν κατάφερε να... πείσει και έφυγε δανεικός για την Ισπανία και την Καταχένα, με τον ίδιο μάλιστα όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα, «efesista.es», να θέλει να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, οπότε η Καρταχένα θα πρέπει να τα βρει με τον Άρη. Από την πλευρά μου, μπορώ να πω θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος (με τον ρόλο μου) κι ελπίζω να μείνω. Θέλω να τελειώσει σύντομα το θέμα για να πάω ήρεμος για διακοπές», είπε και συμπλήρωσε. «Είμαι χαρούμενος στην Καρταχένα, το ίδιο και η οικογένειά μου. Μίλησα με το κλαμπ και τους είπα ότι θα ήθελα να μείνω γιατί νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Άρης στο deal μεταξύ των δύο ομάδων έχει βάλει option αγοράς ίσης με 120.000 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί για να παραχωρηθούν τα δικαιώματα του παίκτη στους Ισπανούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.