Ντάρτζαλης: «Να ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο ανώδυνα αυτή την κατάσταση»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε η 4η συνεχόμενη τηλεδιάσκεψη αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας με τους εκπροσώπους των σωματείων του 2ου ομίλου της Α ερασιτεχνικής κατηγορίες. 

Κατά τη διάρκεια αυτής συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, τις δομές και τις υποδομές σωματείων και γενικότερα προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή της ΕΠΣΜ με τα σωματεία ήταν και ο πρόεδρος της ΑΕ Αμπελοκήπων Απόστολος Ντάρτζαλης ο οποίος επισήμανε: «Θέλουμε να γίνει Πρωτάθλημα, έστω ενός γύρου. Να μπουν τα παιδιά στο γήπεδο να παίξουν μπάλα. Αν δεν παίξουμε καθόλου θα είναι καταστροφικό για αυτά, καθώς θα μείνουν πολύ πίσω. Θα είναι κάτι πολύ άσχημο, καθώς το ποδόσφαιρο είναι ένα κομμάτι της ζωής τους, το οποίο το αγαπάνε και το αφαιρούμε. Αυτό το διάστημα τρέχουν μόνοι τους, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και αυτό που μας λένε είναι ότι τους λείπει το γήπεδο». Ακόμη ο Απόστολος Ντάρτζαλης τόνισε: «Στη συζήτηση που έγινε ακούστηκαν διάφορες απόψεις, να γίνει κανονικά πρωτάθλημα, ή να παίξουμε έστω ένα γύρο, ενώ άλλοι επισήμαναν ότι αν είναι να παίξουμε ένα γύρο, καλύτερα να μην παίξουμε καθόλου. Από πλευράς ΕΠΣΜ αυτό που ειπώθηκε είναι ότι αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ακόμη και τον Μάρτιο να ξεκινήσουμε με μια δύο εμβόλιμες θα τελειώσουμε μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ευχή μας είναι ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο ανώδυνα αυτή την κατάσταση και να μην έχουμε απώλειες καθώς η κατάσταση είναι κρίσιμη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.