«Νομίζω θα σκοράρει ο Σαμάτα στο Βέλγιο, κοιτάει πρώτα τα πλέι οφ η Κλαμπ Μπριζ»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Δανιήλ, που παίζει στην ελληνική ομάδα Ερμής Βρυξελλών, και μίλησε από το στούντιο για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Τα παιδιά της νέας γενιάς στην ομάδα είμαστε ΠΑΟΚ, έχουμε και έναν Αρειανό στη ομάδα, τον Ερμή Βρυξελλών. Εμένα στην ομάδα με φωνάζουν Ντεσπόντοφ. Είχαμε σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ στις Βρυξέλλες, αλλά έκλεισε. Η Μπριζ αυτή τη στιγμή είναι στο -19 και με τα πλέι οφ θα είναι στο -9. Έχουν κάποιους τραυματισμούς. Θεωρούν πως είναι μια βατή κλήρωση, θεωρούν πως είναι φαβορί, είναι υπερόπτες οι Βέλγοι, έχουν πρώτο στόχο το πρωτάθλημα για να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν θα αφήσουν την Ευρώπη. Επειδή ξεκινάνε τα πλέι οφ, ασχολούνται περισσότερο με το πρωτάθλημα».

Για την τακτική της βέλγικης ομάδας: «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, παίζει 4-3-3 πολύ επιθετικό, στο κέντρο έχει τον Βάνακεν, είναι αργός αλλά μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού και είναι το μυαλό της ομάδας. Μπροστά έχει τον Ολσεν, τον εξτρέμ, τον Τιάγκο που τον πούλησε ήδη στη Μπρέντφορντ, μειονεκτεί στην αμυντική τετράδα. Νομίζω θα σκοράρει ο Σαμάτα στο Βέλγιο, θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ 2-1 στο Βέλγιο και στην Τούμπα θα έρθει η ισοπαλία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.