Άρης: Νοκ άουτ και ο Πάλμα ενόψει Βόλου - Τι γινεται με Καμαρά, Καμάτσο

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Χωρίς τέσσερις παίκτες που θεωρούνται βασικοί, θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Βόλο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι «κίτρινοι» θέλουν ξεκάθαρα να κερδίσουν. Ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία συγκεκριμένων ικανών και έμπειρων ποδοσφαιριστών.
Πιο συγκεκριμένα οι Καμαρά και Καμάτσο δεν προπονήθηκαν  -όπως και ο Νταμπό που έχει θλάση- ενώ το πρόβλημα που υπάρχει επίσης από την Πέμπτη  ακούει στο όνομα του Λουίς Πάλμα. Ο Ονδουριανός άσσος δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για τον αγώνα κόντρα στους Θεσσαλούς. Κατά συνέπεια οι απουσίες είναι σημαντικές, το έργο του Άρη γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, όμως παρά τα προβλήματα ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να κερδίσει ο Άρης τον Βόλο, να "καπαρώσει" την πέμπτη θέση και να βάλει... πλώρη για υψηλότερα.
Η αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης.

ΠΑΕ Άρης: Ώρα να μιλήσει ο «νόμος του Κλ. Βικελίδης»

Η ΠΑΕ Άρης κατέδειξε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεται το αυριανό παιχνίδι με μία σχετική αναφορά στο αγωνιστικό δελτίο: «Μπροστά μας έχουμε δύο παιχνίδια δύσκολα, όσο και σημαντικά. Πρώτα, αύριο, με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου (21/01, 20:00) για το πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη (25/01) με τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου (19:30).

Η ομάδα ΤΩΡΑ μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει στα δύο αυτά παιχνίδια να είναι η έδρα που όλη η Ελλάδα ξέρει.

Ομάδα και κόσμος πρέπει να... παίξουμε μπάλα μαζί για να πάρουμε τη νίκη αύριο και την πρόκριση στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Πάμε βήμα-βήμα…

Ώρα να μιλήσει ο «νόμος του Κλ. Βικελίδης»!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.