Νίτσας: «Οι εμβολιασμοί έπρεπε να ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2020

Εν αναμονή της έλευσης των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, στους χώρους αποθήκευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ο Ιατρικός Σύλλογος διοργάνωσε, χθες Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα τον εμβολιασμό.
Η ημερίδα διεξήχθη στο πλαίσιο του προγράμματος εμβολιάΖΩ, με την συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, οι οποίοι μίλησαν για την αρχή του τέλους της πανδημίας.
Οι γιατροί προέτρεψαν πολίτες και υγειονομικούς να κάνουν το εμβόλιο, καθώς θα αποτελέσει, όπως τόνισαν, ασπίδα προστασίας.
Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν όλα τα δεδομένα για τα εμβόλια ενάντια στον κορωνοιό, ώστε να επισφραγιστεί με επιστημονικό τρόπο η αποτελεσματικότητα του εμβολίου.
Μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στον Δημήτρη Κανελλάκη, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Νίτσας, διατύπωσε την ένστασή του για τις προτεραιότητες που δόθηκαν στη χώρα μας ως προς τον εμβολιασμό.
"Ο εμβολιασμός θα έπρεπε να ξεκινήσει από τις περισσότερο δοκιμαζόμενες και πληγείσες περιοχές της χώρας, δηλαδή από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Ο σύλλογός μας είχε στείλει εδώ και καιρό το σχετικό αίτημα και εγγράφως στο υπουργείο Υγείας"

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.