Νίσυρος: Παραδόθηκε ο αρχαιοφύλακας που παρενοχλούσε ανηλίκους

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου παραδόθηκε ο 63χρονος αρχαιοφύλακας από το μουσείο Νισύρου, σε βάρος του οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά από 11 καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γονείς έξι παιδιών υπέβαλαν καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιες αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά - κατοχή ναρκωτικών, και έδωσαν καταθέσεις, ζητώντας να προχωρήσουν, παράλληλα, οι αρμόδιες Αρχές σε ψυχολογική εξέταση των παιδιών τους.

Μάλιστα, η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα 10χρονου παιδιού ενώ οι γονείς των μαθητών οι οποίοι προχώρησαν και σε διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα Νισύρου, δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μετά τις καταγγελίες, ο συλληφθείς, που διετέλεσε και ως παράγοντας σε παιδική ποδοσφαιρική ομάδα, παύθηκε από τα καθήκοντα του, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας σε βάρος του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.