Νιρ Λεβίν: «Φαβορί ο Άρης, η Μακάμπι δεν είναι τόσο δυνατή»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2022

Για το παιχνίδι του Άρη με τη Μακάμπι μίλησε ο προπονητής Νιρ Λεβίν (που ήταν επί σειρά ετών στο τεχνικό τιμ της ομάδας) στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ειναι πλεονέκτημα για Μακάμπι οι καιρικές συνθήκες: «Ναι έχει πλεονέκτημα η Μακάμπι γιατί έχει συνηθίσει να παίζει σε αυτές τις συνθήκες. Αύριο θα έχει περισσότερη ζέστη και υγρασία».

Για τη φετινή Μακάμπι: «Η Μακάμπι έκανε βήματα μπροστά αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη. Δεν ξέρω αν μπορεί να στηριχθεί στους δυο παίκτες που ήρθαν γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξουν γιατί είναι έτοιμοι. Θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και θα είναι καλύτερη με αυτές τις δύο κινήσεις ».

Για το τι είδους ομάδα είναι η Μακάμπι: «Δεν είναι τόσο δυνατή όσο θα ήθελαν. Στην επίθεση και στην άμυνα δεν είναι στο επίπεδο που ήθελε. Ο Ίβιτς χρησιμοποίησε δύο συστήματα στα φιλικά για να καταλήξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Σήμανε συναγερμός στο ματς με τη Ζίρα γιατί έμεινε στο 0-0 αλλά και στο κύπελλο που αποκλείστηκε στα πέναλτι».

Για το ισραηλινό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το ισραηλινό. Ο Άρης είναι το φαβορί. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι Χάιφα. Δυνάμωσε παίρνοντας τρεις παίκτες δυνατούς. Προσαρμόστηκαν και τη βοηθούν πολύ».

Για το ποιους ξεχωρίζει: «Ξεχωρίζω τον Γιοβάνοβιτς. Είναι επικίνδυνος και είναι και σε φόρμα. Σημαντικός είναι και ο Κανικόφσκι. Δεν έχω εικόνα για το ποιους θα χρησιμοποιήσει στην επίθεση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.