Νίκος Στεφανίδης : «Η Τρίγλια βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2021

'Από το καλοκαίρι του 2017, που επέστρεψε στο γνώριμο γι' αυτόν πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας, πανηγύρισε μαζί της Πρωτάθλημα, Κύπελλο, δύο SUPER CUP Χαλκιδικής και την ιστορική άνοδο στην Football League! Ο λόγος για τον Νίκο Στεφανίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην περιπετειώδη περίοδο που βιώνουμε, αποτυπώνοντας παράλληλα το όλο κλίμα που επικρατεί, εντός, αλλά και εκτός γηπέδου!

Αναλυτικά τα όσα είπε :
'' Το καλοκαίρι, όπως γνωρίζετε και εσείς κάναμε έναν προγραμματισμό, πήραμε κάποιους καινούργιους ποδοσφαιριστές, η ομάδα άλλαξε σχεδόν ριζικά και ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Στην διάρκεια όμως πέσαμε πάνω στην αναζωπύρωση της πανδημίας, η οποία πήγε πίσω όλες τις ομάδες, όλων των κατηγοριών της χώρας. Από εκεί και πέρα και εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε γιατί πάνω απ'όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών, αλλά και όλου του κόσμου και περιμέναμε την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Ήρθε λοιπόν αυτή η ''ευλογημένη'' μέρα που μας δόθηκε το ''πράσινο φως'' για να ξεκινήσουμε. Η χαρά όλων μας είναι πολύ μεγάλη που ξαναβρεθήκαμε στα γήπεδα για να συνεχίσουμε τη ζωή μας, γιατί, όπως κάθε άνθρωπος έχει τα ''θέλω'' του, εμείς είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και περιμέναμε με ανυπομονησία το πότε θα αρχίσουμε και πάλι. Έτσι λοιπόν δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι και περιμένουμε τις 28 του μήνα που μας ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα μας''

Και συνέχισε, δίνοντας έμφαση στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα! ''Ξεκινώντας από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, που αποτελείται από εξαιρετικά παιδιά,το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι ξεχωριστά από το ότι είναι πολύ καλοί σε αξία, είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες και δουλεύουν όλοι πολύ συνειδητά. Θέλω να πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, όλοι επέστρεψαν πολύ ορεξάτοι αφού το πρόγραμμα που τους δόθηκε από τον προπονητή και τον γυμναστή μας, κατά τη διάρκεια της διακοπής των ομαδικών προπονήσεων, το τήρησαν στο ακέραιο και γι' αυτό βρισκόμαστε σε απίστευτα καλό δρόμο. Η προσπάθεια που γίνεται τη συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε είναι ακόμα πιο έντονη από εκείνη που είχε γίνει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, είμαστε τόσο πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος
Πολύ καλή η διοίκηση μας στηρίζει στα πάντα!' 'Από εκεί και πέρα έχουμε μια διοίκηση πάρα πολύ καλή, μας στηρίζει στα πάντα, το τεχνικό τιμ είναι άψογο, ο Κώστας Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του δεν είναι καινούργιοι στην Τρίγλια, τους ξέρει ο κόσμος τους ξέρει η διοίκηση και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να πω τελειώνοντας, να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα, να περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα όλο αυτό που βιώνουμε και από εκεί και πέρα να ξαναμπούμε για τα καλά και υγιείς στα γήπεδα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους φιλάθλους, σε όλες τις ομάδες, όλων των κατηγοριών και των ερασιτεχνικών, να συνεχίσουν, γιατί όλους τους έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα βρουν τον δρόμο τους και θα κυλήσουν ομαλά"

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.