Η Δόξα Γερακαρούς νίκησε τον Μελισσουργό με 1-0 και είναι στην τέταρτη θέση του πέμπτου ομίλου της Γ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Το παιχνίδι προηγήθηκε της 8ης αγωνιστικής που θα ολοκληρωθεί στις 10-11 Ιανουαρίου. Θα τελειώσει έτσι και ο πρώτος γύρος.
Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Πιπερίδης στος 25’
Διαιτησία: Γασπαράτος (Παπανικολάου, Κοντογουλίδης)
Δόξα (Κουκούλης): ΒΑΡΚΑΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΚΟΥΤΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΟΥΚΗΣ, ΚΟΥΤΟΥΚΤΣΗΣ, ΚΟΥΤΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΣΕΙΠΙΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΟΛΙ, ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ, ΖΟΥΡΤΟΥΜΙΔΗΣ. Ακόμη έπαιξε ο Μίκρας
«Το δ.σ. της Δόξας Γερακαρους ευχαριστεί τούς παίκτες και τον προπονητή πού παρέμειναν προσηλωμένοι στον στόχο τους και τον πέτυχαν. Η ομάδα σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση και έπεται συνέχεια. Η προσπάθεια είναι μεγάλη και θα συνεχιστεί. Οι προσθήκες στην ομάδα μας έχουν δρομολογηθεί και κάποιοι παίκτες έρχονται και στην προπόνηση. Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν» ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Παναγιώτης Μωυσιάδης.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify