Νίκος Κεραμίτσης: «Ο Μουρίνιο πήγε στο σπίτι του Δημήτρη και του έλεγε... έμαθα πως βεντετίζεις αλλά ήταν και αυτός που του έκανε δύο φορές ατομική προπόνηση»

Metrosport Team26 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Κεραμίτσης, πατέρας του Δημήτρη, ο οποίος την Τρίτη (25/4) σκόραρε στον τελικό του Κυπέλλου με τη Ρόμα Πριμαβέρα, ο οποίος ξετύλιξε το κουβάρι της ιστορίας του γιου του, την απόφαση να μην ανανεώσει με τη Ρόμα και τα δύο γκολ σε ημιτελικό και τελικό!

Αρχικά για τον τελικό ανέφερε: «Βρέθηκα στη Ρώμη για τον τελικό, ο γιος μου σκόραρε στο 116' και ήταν από τις λίγες φορές που έχω συγκινηθεί και ας μην ξεχνάμε ότι σκόραρε και απέναντι στην Ίντερ στον ημιτελικό και όπως του είπα, '' σου αξίζει να το πάρεις σπίτι να κοιμηθείτε αγκαλιά''. Η εξέλιξη που παρουσιάζει μας κάνει να καταλάβουμε την ψυχική δύναμη που έχει, γιατί η χρονιά του δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε για τα στοιχεία που βελτίωσε: «Αυτό που συζητάμε και του είχα πει είναι ότι δεν γίνεται να είσαι κεντρικός αμυντικός και να μην σκοράρεις από στατικές φάσεις, εάν ο Δημήτρης βελτιώσει τις αδυναμίες του το ταβάνι του θα είναι ο ουρανός».

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε για τον Μουρίνιο: «Ένα λάθος που κάναμε είναι ότι δεν ανανεώσαμε ακόμα με την Ρόμα. Για αυτό δεν βλέπουμε τον Δημήτρη στην πρώτη ομάδα όπως πέρσι , αλλά αυτό θα δούμε πως θα μας βγει. Ο Μουρίνιο είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, απαιτητικός. Όταν πέρσι τον είχε βάλει στην πρώτη ομάδα του έκανε επισκέψεις στο σπίτι και τον έλεγε ''έμαθα ότι βεντετίζεις'' και πήγαινε στη δεύτερη ομάδα. Ήταν από τα mind games, αλλά αυτό δεν ίσχυε και ήθελε να τον ψαρώσει. Στη Ρόμα έχουν 200 προπονητές και αυτός που δύο φορές έκατσε και ασχολήθηκε μαζί του κάνοντας του ατομική προπόνηση ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ θα μπορούσε να το αναθέσει σε κάποιον άλλον προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.