Νικώντας στο Περιστέρι... πετάς για Μπρατισλάβα

Γιώργος Ζαΐρης21 Νοεμβρίου 2021

«Ποια Σλόβαν; Παίζουμε με τον Ατρόμητο». Με αυτή τη φράση που αντικατοπτρίζει την προσέγγιση τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών ενόψει του σημερινού αγώνα, ο ΠΑΟΚ καλείται στις 19:30 (Metropolis 95,5) να αντιμετωπίσει τον... θυμωμένο Ατρόμητο.

 Ετσι τον χαρακτήρισε ο Λουτσέσκου και έχει απόλυτα δίκιο. Η ομάδα του Περιστερίου μπορεί να μην έχει νίκη ακόμη στο Πρωτάθλημα αλλά το ρόστερ της κάθε άλλο παρά «φτωχό» είναι και αυτό επισήμανε και στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Λουτσέσκου και μπορείτε να τις διαβάσετε στην ίδια σελίδα. 

Μπορεί το ματς της Πέμπτης απέναντι στην Σλόβαν να κρίνει έναν στόχο, αυτόν της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας, αλλά δεν χρειάζεται ανάλυση και εξήγηση για την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα. Ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό στη Λεωφόρο και την εξαιρετική του εμφάνιση, θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, πολύ περισσότερο όταν την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ θα συγκρούεται η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. 

Ο Δικέφαλος θέλει τη δική του νίκη για να δει που θα βρεθεί στη βαθμολογία με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής και αν θα πλησιάσει και άλλο την κορυφή. Ο Λουτσέσκου αφήνει στην άκρη την Σλόβαν και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, δεδομένων των απουσιών. 

Σημείο αναφοράς όμως η επιστροφή του ΣίντκλεΪ που απόντος του ανέτοιμου Βιεϊρίνια θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, δεξιά ο Τέιλορ και αριστερά ο Σίντκλεϊ. Στο κέντρο της άμυνας οι Βαρέλα-Μιχαηλίδης ενώ μπροστά τους ο Σβαμπ με τον Κούρτιτς. 

Ο ξεκούραστος Μπίσεσβαρ πίσω από τον Τσούμπα Ακπομ και ο Αντρίγια στα δεξιά του Αγγλου φορ και ο Ελ Καντουρί στα αριστερά. Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη ουσίας και ψυχολογίας ενόψει Σλόβαν και φυσικά το ιδανικό σενάριο είναι αυτή να έρθει εύκολα ώστε ο Λουτσέσκου να είναι σε θέση με τις πέντε αλλαγές να διαχειριστεί τους παίκτες του, δίνοντας ανάσες σε βασικούς ενόψει του ταξιδιού αλλά και του αγώνα στην Σλοβακία. Οπως για παράδειγμα, αν πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ανχελ Κρέσπο. 

Ο Ισπανός θα είναι βασικός στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης καθώς ο Μιχαηλίδης είναι τιμωρημένος (μάλιστα με τρεις αγωνιστικές). Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο λοιπόν σήμερα ο Ισπανός να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει του αγώνα στην Μπρατισλάβα.

 Παράλληλα ανάσες μπορεί να πάρει και ο Τέιλορ αφού και αυτός την Πέμπτη θα παίξει στην αρχική ενδεκάδα καθώς ο Ροδρίγκο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Χρήσιμα θα ήταν και κάποια λεπτά ξεκούρασης για τον Αντρίγια. Μπορεί να είνα στα καλύτερα του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν από μερικές μέρες έπαιξε το ματς ζωής και θανάτου απέναντι στην Πορτογαλία όπου πανηγύρισε την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.