Νικολόπουλος: «Σοβαρή δουλειά στον Φοίνικα Τούμπας»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2024


Ο Φοίνικας Τούμπας προελαύνει στον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, έχοντας 47 βαθμούς, έναντι 40 του Απόλλωνα Καλαμαριάς που είναι στη δεύτερη θέση και της Αστραπής Μεσαίου που είναι στην τρίτη θέση με 39. Οι δύο πρώτοι θα ανέλθουν στην Α’ κατηγορία. 

Ο αρχηγός του Φοίνικα Τούμπας, Δημήτρης Νικολόπουλος μιλώντας για την φετινή πορεία είπε στον Παύλο Κερασιώτη: «Η καλή πορεία του Φοίνικα φέτος οφείλεται στη σοβαρή δουλειά που γίνεται όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Επίσης η καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε παίκτες, προπονητή και διοίκηση έχει ως αποτέλεσμα την φετινή επιτυχημένη προσπάθεια». Τι κλίμα επικρατεί στον Φοίνικα; «Η λέξη οικογένεια είναι η μόνη που αντιστοιχεί για να περιγράψει την κατάσταση στα αποδυτήρια από τον φροντιστή, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή και εννοείται συνδετικός κρίκος σε όλο αυτό είναι ο πρόεδρος της ομάδας». 

Για το φετινό Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, είπε: Θα το χαρακτήριζα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων με κάποιες ομάδες να ξεχωρίζουν αισθητά. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι μια μεγάλη ομάδα του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και σεβόμενος την ιστορία του εύχομαι κάθε επιτυχία και γρήγορη επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η συμμετοχή μας στον ίδιο όμιλο με τον Απόλλωνα δίνει αξία στο Πρωτάθλημα και σίγουρα οι μεταξύ μας αναμετρήσεις έδωσαν σε πολλά νέα παιδιά μια γεύση για το πως είναι να αγωνίζονται σε δυνατά παιχνίδια με κόσμο»

. Τέλος, για το πως εξελίσσεται η χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, τόνισε: «Προσωπικά φέτος προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και χαίρομαι που έχω βοηθήσει την ομάδα μου να πηγαίνει βήμα, βήμα προς τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το Πρωτάθλημα. Εκτιμώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ με σκληρή δουλειά μακριά από τραυματισμούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.