Νικολάου: «Έχει γκίνια η ΑΕΚ, πιστεύω ότι θα σπάσει με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λάκης Νικολάου.

Ένας από τους παίκτες «σημαία» για την ΑΕΚ, μίλησε τόσο για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο της «Ένωσης» πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και την πρόβλεψη του για την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη από την ΑΕΚ: «Το βρίσκω λογικό με βάσει τα αποτελέσματα, δεν έγινε εν ψυχρώ αλλά εν θερμώ, δεν μπορώ να υπεισέλθω σε αυτό , αλλά δεν είμαι υπέρ της αλλαγής των προπονητών. Ήταν τόσο άτυχη και κακή η φετινή χρονιά. Φέτος η ΑΕΚ είχε γκίνια, αλλά να μην τα ρίξουμε όλα σε αυτό. Ας πούμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μέσα σε 15 λεπτά έβαλαν δύο γκολ, ενώ εμείς είχαμε τον έλεγχο, σε αυτό παίζει ρόλο και η τύχη».

Για την αναμέρ«Για το σημερινό παιχνίδι η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες να πάει καλά και το ίδιο έλεγα και στο παιχνίδι του Κυπέλλου, κάποια στιγμή θα σπάσει το ρόδι. Θυμάμαι όταν έπαιζα εγώ και είχαμε τέτοιες περιόδους, ο πατέρας μου ήταν γυναικολόγος και μου έλεγε πως θα φέρει 10 νεογέννητα να κατουρήσουν το χόρτο για να σπάσει η γκίνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.