Νικολάου - Αλεξανδρίδης: «Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, νέα ομάδα η ΑΕΚ»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2021

Λάκης Νικολάου και Κυριάκος Αλεξανδρίδης μίλησαν για το φιλικό ανάμεσα στους βετεράνους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Νικολάου: «Η Τούμπα μας συγκινούσε πάντα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω ένα συνέδριο και μια ομιλία εκεί. Θα τα μαζέψω και θα τρέξω. Δεν νομίζω ότι θα προλάβω να παίξω. Μου αρέσει να φοράω τη φανέλα. Μπορώ να παίξω. Χαίρομαι που θα γίνει αυτό το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο αυτό έχει αλλοτριωθεί και μου αρέσει που μαζευόμαστε τώρα και θυμόμαστε εκείνες τις ημέρες. Δεν ήταν δύσκολο για εμένα καθώς μπορούσα να διαβάζω και να κάνω προπονήσεις».

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι καινούργια ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη είναι απροσδιόριστο τι δυνατότητες έχει. Δεν μπορώ να κάνω πρόγνωση. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Η Τούμπας μας συγκινούσε πάντα. Θέλαμε να παίξουμε εκεί. Υπάρχει έλλειψη Ελλήνων παικτών από τις ομάδες. Με ενοχλεί».

Κυριάκος Αλεξανδρίδης: «Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ» 

«Παίξαμε μαζί αλλά προς το τέλος της καριέρας του Λάκη. Ήταν ιδιαίτερος. Όλα μπορείς να τα κάνεις και το απέδειξε και σαν αθλητής και σαν επιστήμονας. Είναι πολύ καλό αυτό το φιλικό. Να βγάλουμε αυτήν την προσωπικότητα και να καταλάβουν τα παιδιά ότι είναι απλά ένα παιχνίδι».

Για ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Και οι δύο ψάχνουν τα πατήματα τους. Πιστεύω θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, έχει το προβάδισμα λόγω έδρας. Θα πρέπει να προωθηθούν και λίγο παραπάνω οι Έλληνες. Εμένα με ενοχλεί, ποιον δεν ενοχλεί εξάλλου; Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε το ρυθμό του, έχει δρόμο ακόμη. Χρειάζεται χρόνο και εμπιστοσύνη ο Λουτσέσκου. Παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνει η ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.