Νικολαϊδης: Πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα στις πιθανότητες

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Θλίψη προκάλεσε η είδηση πως ο Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έχασε την μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών, ενώ όπως αναφέρει το οικείο του περιβάλλον, ο ίδιος, σαν αληθινός μαχητής, το πάλεψε ως το τέλος, χωρίς να παραδοθεί ποτέ στην επάρτο νόσο.

Μπορεί ο ίδιος να μην είχε πει ποτέ του δημόσια πως η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρότερη από ότι διέρεε, όμως τόσο αυτός όσο και οι οικείοι του γνώριζαν πως είχε φτάσει σε «τέλμα», με τους γιατρούς να την θεωρούν «μη αναστρέψιμη».

Ο ίδιος όμως το πάλεψε μέχρι τέλους, έκανε συνεχώς αγωγές και θεραπείες, μάλιστα είχε προγραμματισμένη ακόμη μία την οποία δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει, όμως η επιθετικότητα του καρκινώματος nut, της νόσου από την οποία έπασχε του ήταν πολύ επιθετική κάτι που έκανε τις πιθανότητες για τον πρώην αθλητή να παραμείνει στη ζωή ελάχιστες έως μηδαμινές.

Αυτό είναι κάτι που το ήξερε καλά ο ίδιος και φυσικά ενδεικτική είναι η ανάρτηση που στην ουσία ήταν έτοιμη να ανέβει στα social media την στιγμή που ο ίδιος θα έφευγε από την ζωή. Τις τελευταίες μέρες, ήθελε να τις περάσει στο σπίτι του, ενώ δεν έπαψε ποτέ να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον του και παρότι όπως έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση, οι κοντινοί του άνθρωποι κατάφεραν και του έδωσαν το «μετάλλιο της παράτασης της ζωής του», το πρωί της 14ης Οκτωβρίου κατέληξε...




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.