Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ‘’Στη Σέντρα’’ φιλοξενήθηκε ο Σωτήρης Νικολαΐδης , με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για την ευρωπαϊκή πρόκληση του Δικεφάλου απέναντι στη Μούρθια.
Αρχικά ανέφερε για την αναμέτρηση: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι , απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει ρυθμό, έχουν αφομοιωθεί οι μεταγραφές και θα είναι ένας πολύ δύσκολος ημιτελικός και κάθε κατοχή μετράει. Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο δίπλα του, αλλά θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης. Υπάρχει ενθουσιασμός με την έλευση του κ. Μυστακίδη, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια το κλαμπ».
Για να σημειώσει: «Το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην έδρα του ΠΑΟΚ , υπάρχει μία αισιοδοξία και ένας ενθουσιασμός στην ομάδα και κάθε λεπτομέρεια μετράει για να φτάσει η ομάδα στον τελικό της διοργάνωσης, κάθε κατοχή μετράει».
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν εμπειρία: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με εμπειρία όπως ο Μπέβερλι, ο Ντίμσα και θα είναι πολύ σημαντικό το να έχει αυτούς τους παίκτες σε καλή ημέρα».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube