Νίκησε στο Περιστέρι και πάτησε κορυφή ο Παναθηναϊκός

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Με δυο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και παρέμεινε πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Το ματς σημαδεύτηκε και από 25λεπτη διακοπή στο 10' της αναμέτρησης λόγω της εισβολής των οπαδών του Ατρόμητου στον αγωνιστικό χώρο και των επεισοδίων που έγιναν με κάποιους φίλους των πράσινων αλλά και τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Όταν οι δυο ομάδες επέστρεψαν στο χορτάρι, το «τριφύλλι» πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και προσπαθούσε να φτάσει σε ένα γκολ. Στο 49ο λεπτό ο Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε την κόντρα από μια ενέργεια του Παλάσιος, πέρασε τον αντίπαλο του και με ένα αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.  

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 63’, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην κορυφή πριν την έναρξη των πλέι οφ. 

 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

 Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Κουέν (79’ Φριτζόνσον), Γκονζάλες, Καμαρά, Κλωναρίδης (71’ Ροτάριου), Τζαβίδας, Ρομπάιγ (71’ Τζοβάρας). 

 Παναθηναϊκός: (Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (59’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (76’ Πούχατς), Κουρμπέλης, Πέρεθ (76’ Τσόκαϊ), Κλέινχεϊσλερ (68’ Τσέριν), Παλάσιος, Ιωαννίδης (76’ Βέρμπιτς), Μαντσίνι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.