Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός: Βήμα πρόκρισης για τους Αγρινιώτες

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2021

Ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 1-0 επί της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε ο μέσος του Αγρινιωτών, Αλμέιδα Ντουάρτε, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο 44λεπτό του αγώνα και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ο Μεντόσα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί που βρισκόταν ο Ντουάρτε, οποίος έπιασε την σκαστή κεφαλιά, ο τερματοφύλακας της Νίκης, Μπάγιτς, βρήκε τη μπάλα αλλά δεν κατάφερε να την απομακρύνει, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήγει στα δίχτυα και να γράψει το 1-0, υπέρ των φιλοξενούμενων.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του γκολ από τον Παναιτωλικό, οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλοι, στο 45ο λεπτό ο Τζιώβρας σέντραρε από τα δεξία, βρήκε τον Τζοβάρα σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο τελευταίος έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ροντρίγκεζ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βόλου προσπάθησε να ισοφαρίσει, με τον Τζιώρα στο 52ο λεπτό να σκοράρει, αλλά το τέρμα ακυρώνεται ως οφσάιντ. 

Οι Αγρινιώτες έχουν προβάδισμα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έδειξε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και η ρεβάνς αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.