Σαπάνης και Κορμαρής για τη νίκη του Καμπανιακού επί της ΑΕ Ευόσμου

Metrosport Team14 Μαρτίου 2022

Ο Καμπανιακός πέρασε και από την έδρα της ΑΕ Ευόσμου και έφτασε πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στον πρώτο όμιλο της Α1 της ΕΠΣΜ.
Ο προπονητής του Ηλίας Σαπάνης µετά τον αγώνα τόνισε: «Ξεκινήσαµε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι αλλά από µια αδράνεια ισοφαριστήκαµε. Στη συνέχεια κυριάρχησε το άγχος στις κινήσεις µας. Στο δεύτερο ηµίχρονο ηρεµήσαµε, βρήκαµε λύση να προηγηθούµε,  διπλασιάσαµε τα τέρµατα µας και µε το τρίτο γκολ εξασφαλίσαµε τη νίκη µας. Κρατάµε το τρίποντο. Σε αυτό το γήπεδο και στην κανονική περίοδο δεν πιάσαµε µεγάλη απόδοση καθώς µας επηρεάζει το τερέν που είναι πλαστικό και κακό. Πήραµε τη νίκη η οποία δεν προήλθε από παιχνίδι που συνηθίζουµε να κάνουµε αλλά ήταν δίκαιη».

Ο  προπονητής της ΑΕ Ευόσμου Κώστας Κορµαρής τόνισε: «Κοιτάξαµε στα ίσια την οµάδα του Καµπανιακού. Αξίζαµε να πάρουµε κάτι από το παιχνίδι. Μέχρι το 10’ δεν ανταποκριθήκαµε στο παιχνίδι αλλά µέχρι το τέλος του ηµιχρόνου ισορροπήσαµε και αντιδράσαµε καλά. Στο δεύτερο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό. Από µια στατική φάση δεχτήκαµε γκολ. Είχαµε δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσουµε και στο 93’ πάλι από στατική φάση δεχτήκαµε το τρίτο τέρµα. Στη συνέχεια θα προσπαθούµε να κάνουµε αξιοπρεπείς εµφανίσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Να συνεχίσουµε στον ίδιο ρυθµό. Καλή συνέχεια στον Καµπανιακό και αν τερµατίσει πρώτος, να πετύχει τον στόχο του και στα περιφερειακά µπαράζ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.