Νίκη του Ατρομήτου με ανατροπή επί του ΠΑΣ και άλμα εξάδας

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2022

Ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα με ανατροπή και πλέον βρίσκεται εντός εξάδας, ενώ την ίδια στιγμή ο αντίπαλός του παρέμεινε χαμηλά στην κατάταξη.

Στο 62'ο ο Παντελάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους σε στατική φάση, όταν Ερλινγκμαρκ και Εντερ δεν κατάφεραν να τον ανακόψουν και εκείνος βρήκε δίχτυα με κεφαλιά. Στο 75' ο Ατρόμητος έφερε την αναμέτρηση στα ίσα. Μετά από σέντρα του Ρομπάιγ ο Τζαβίδας έβαλε την προβολή και ο Ισλανδός πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1. Στο 86' η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε και δεύτερο γκολ. Μετά από ωραία ενέργεια και παράλληλη του Κεσχρίντα, ο Κιάρτανσον «πετάχτηκε» στο πρώτο δοκάρι και με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ. 

AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Εντερ, Φριντζόνσον (61' Μουνίθ), Κουέν (61' Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (73' Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90+2' Τζοβάρας), Ρομπάιγ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σόρια (88' Μορέιρα), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (81' Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12' λ.τ. Μπάλαν)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.