Νίκη Μεσημερίου: Ανανέωση συνεργασίας

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

Η Νίκη Μεσημερίου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της από το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, τερματίζοντας στην 7η θέση του 5ου ομίλου της Α’ κατηγορίας καθώς δεν θα συμμετάσχει ούτε στα πλέι οφ, ούτε στα πλέι άουτ. 

Ο προπονητής της ομάδας, Αναστάσιος Μιχαηλίδης μίλησε στη «Μ» κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν, ενώ αποκάλυψε στον Παύλο Κερασιώτη ότι και τη νέα περίοδο θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Αναλυτικά, δήλωσε: «Η φετινή χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα την περιμέναμε. Ξεκινήσαμε προετοιμασία 24 Ιουλίου με σκοπό ότι αρχές Σεπτεμβρίου θα άρχιζαν οι επίσημες υποχρεώσεις. 

Καθυστερήσαμε λόγω του Μητρώου και όλο αυτό με συνδυασμό κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαμε δεν μας άφησε να βρούμε ρυθμό στα παιχνίδια μας και να διεκδικήσουμε μια θέση στην τετράδα για τα πλέι οφ. 

Αυτό που κρατάμε σαν ομάδα από την φετινή χρονιά είναι ότι και φέτος δώσαμε χρόνο συμμετοχής στα παιδιά της ακαδημίας μας και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο το Πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έκαναν φέτος και είμαι πολύ χαρούμενος που και για την επόμενη χρονιά η διοίκηση με εμπιστεύεται να είμαι στο πόστο του προπονητή».

 Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα πλέι οφ της Α’ κατηγορίας και συγκεκριμένα είπε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Ολες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ικανές να βγουν πρώτες. 

Στα πλέι οφ θα παίξει μεγάλο ρόλο τα πρώτα παιχνίδια για τις ομάδες που ξεκινάνε με περισσότερους βαθμούς. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια για να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.