Νίκη και εμφάνιση την κατάλληλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης24 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ δεν περιορίστηκε σε μια απλή νίκη και σε τρεις βαθμούς. Φρόντισε αυτή τη νίκη να τη συνδυάσει με καλή εμφάνιση, να πάρει πράγματα από αρκετούς ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να διαχειριστεί το ματς ενόψει τόσο του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και αυτού με τον Ολυμπιακό

Τι είδαμε χθες από τον ΠΑΟΚ; Πρώτα από όλα να κρατά το μηδέν στην άμυνα του απέναντι σε μια ομάδα που στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε βάλει τέσσερα γκολ και πριν από δυο εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο τρία γκολ στον Παναθηναϊκό. 

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς βρίσκει τα πατήματα του στην άμυνα και δεν είναι τυχαίο ότι αυτό συμβαίνει αφενός με τον Ινγκασον και αφετέρου με τον παλιό καλό Πασχαλάκη που και χθες όταν χρειάστηκε ήταν εκεί. Είδαμε επίσης τον Σάστρε στην πρώτη του εμφάνιση να σκοράρει. 

Φυσικά και δεν τον απέκτησε για αυτό ο ΠΑΟΚ (ή μάλλον και για αυτό) αλλά ήταν συνεπής στη δεξιά πλευρά. Κούρτιτς και Τσιγγάρας δεν είχαν πρόβλημα στο κέντρο ενώ ο Μπίσεσβαρ έχοντας την ασφάλεια ότι δεν χρειάζεται να τρέχει αφού είχε από πίσω του το συγκεκριμένο δίδυμο.

 Σημαντικό ότι σκόραρε ο Ακπομ και δεν είναι τυχαία η κραυγή που έβγαλε. Προφανώς γιατί γνωρίζει ότι αυτός στην παρούσα φάση θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης. Θετικό ότι είδαμε έναν χρήσιμο (ίσως για πρώτη φορά) Μιτρίτσα και ότι πήραν μικρές ή μεγάλες ανάσες παίκτες που την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα τους χρειαστεί. 

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη γνωρίζει πως την Κυριακή αν πάρει τη νίκη θα έχουμε ξανά Πρωτάθλημα αλλά τώρα επείγει το ματς με την ΑΕΚ. Κρίνεται ένας στόχος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση, το έχει αποδείξει ότι μπορεί στα μεγάλα ματς και απλά περιμένουμε την Τετάρτη για να το δούμε και στην πράξη. 

Μπήκαμε και στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών. Περιμένουμε την άφιξη Σοάρες και ότι άλλο μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ. Στοχευμένα και όχι να πάρει για να λέει ότι πήρε. Πάντως ο Σάστρε έδειξε πως μαζί με τον Λύρατζη μπορούν να βοηθήσουν στα δεξιά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.