Νίκη για το come back στη μάχη του τίτλου!

Γιώργος Ζαΐρης30 Ιανουαρίου 2022

Αθόρυβα από τα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ έκανε την αντεπίθεση του. Κάνοντας από τη δική του πλευρά ένα νικηφόρο σερί και παράλληλα εκμεταλλευόμενος τις γκέλες του Ολυμπιακού

Ετσι το -13 από την κορυφή έγινε -9 και σήμερα όταν θα σφυρίζει για τελευταία φορά ο Πορτογάλος διαιτητής θέλει να γίνει -6. Αν ο Δικέφαλος το καταφέρει αυτό τότε θα έχουμε ξανά... Πρωτάθλημα. 

 Με αυτή τη λογική η σημερινή αναμέτρηση για την ομάδα του Λουτσέσκου είναι η μητέρα των μαχών και ο πιο σπουδαίος αγώνας της σεζόν.

 Γιατί με κάθε άλλο αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ θα μείνει πολύ μακριά από τον στόχο που πριν από ένα μήνα φάνταζε ανέφικτος αλλά πλέον μπορεί να πάρει σάρκα και οστά.

 Ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα και για να μπορέσει να την κερδίσει όπως άλλωστε έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν θα πρέπει να παραμείνει πιστός στο πλάνο του προπονητή και να αποφύγει αβίαστα λάθη.

 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τον ΝΠΣ έκανε διαχείριση ώστε να έχει σήμερα τα βαριά χαρτιά του ξεκούραστα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που έχει βρει τα πατήματα του. 

Ο Ινγκασον θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τον ξεκούραστο και έμπειρο Κρέσπο δίπλα του. Δεξιά το προβάδισμα να αγωνιστεί έχει ο Λύρατζης αφενός διότι πήρε ανάσες στο προηγούμενο ματς και αφετέρου διότι είναι μονίμως στους διακριθέντες σε όσα ματς αγωνίστηκε. 

Ο Βιεϊρίνια που επίσης ξεκουράστηκε στην προηγούμενη αγωνιστική θα είναι στα αριστερά. Στο κέντρο οι Κούρτιτς-Τσιγγάρας έτοιμοι για τη μάχη απέναντι σε Καμαρά και Εμβιλά και πιο μπροστά τους θα είναι ο Αουγκούστο που στο ματς με τον ΝΠΣ έπαιξε για λίγο. Ο Τσούμπα Ακπομ θα είναι στην κορυφή με τον Αντρίγια στα δεξιά και τον Μπίσεσβαρ (έχει ζήσει πολλά τέτοια ντέρμπι) στα αριστερά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.