Νίκη για την ορεξάτη Εθνική, πήραν ευκαιρίες οι «νέοι»

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Μαρτίου 2021

Μετά τον σπουδαίο βαθμό που απέσπασε στην Ισπανία, η Εθνική μας ομάδα νίκησε 2-1 την Ονδούρα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Τούμπα. Ήταν ένα χρήσιμο τεστ για τον Φαν Σιπ να βγάλει συμπεράσματα ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με την Γεωργία για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ, αλλά δεν αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θόδωρος Ζαγοράκης.

Στα του αγώνα, η γαλανόλευκη ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Παυλίδη στο 14΄. Ο Φορτούνης έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά από τον Σιώπη, εκείνος σήκωσε το κεφάλι, είδε τον επερχόμενο Παυλίδη, που με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Ροντρίγκες έκανε το σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Μαυροπάνο και κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη.

Τελικά τη νίκη χάρισε στην Εθνική μας ο επιθετικός της Βίλεμ, ο οποίος πέτυχε και το δεύτερο τέρμα στο 59΄.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν Σιπ): Διούδης, Μαυρίας, Σβάρνας, Μαυροπάνος, Κυριακόπουλος (77’ Αλεξανδρόπουλος), Σιώπης, Μάνταλος (83’ Μπακασέτας), Φορτούνης (46’ Μασούρας), Παυλίδης (62’ Γιαννούλης), Τζόλης (46’ Λημνιός), Γιακουμάκης (46’ Δουβίκας).

ΟΝΔΟΥΡΑ (Φαμπιάν Κόιτο): Μενιγιάρ, Ροντρίγκες, Φιγκερόα, Περέιρα, Άλβαρεζ, Μεχία (65’ Τόρο), Ακόστα (65’ Α. Λόπες), Φλόρες, Μπένγκστον (65’ Βελάσκες) , Έλις, Νούνιες (46’ Κ. Λόπεζ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.