Νίκη για Μπακς με 29 του Γιάννη, τι γίνεται στην ισοβαθμία

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 29 πόντους και οι Μπακς επικράτησαν με 127-121 των Σέλτικς, παίρνοντας προβάδισμα για τη δεύτερη θέση.

Ο Greek Freak σημείωσε 29 πόντους,11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Τι γίνεται στις ισοβαθμίες;

Διπλή ισοβαθμία

Μπακς-Σίξερς 2-1

Υπάρχει το σενάριο ισοβαθμίας μεταξύ δύο εκ των τριών μονομάχων. Αν οι Μπακς τερματίσουν με το ίδιο ρεκόρ με τους Σίξερς, τότε είναι από πάνω το Μιλγουόκι, αφού μέσα στη σεζόν τους νίκησαν δύο φορές και ηττήθηκαν σε μία περίπτωση.

Μπακς-Σελτικς 2-2

Αν τώρα οι Μπακς ισοβαθμήσουν με τους Κέλτες, πάμε και σε άλλο κριτήριο. Τα... ελάφια είναι πρώτα στην division τους, ενώ αν οι Σέλτικς τερματίσουν πίσω από τους Σίξερς στη division τους, τότε το Μιλγουόκι κερδίζει την ισοβαθμία από τη Βοστώνη. Αν και οι δύο ομάδες (Μπακς και Σέλτικς) είναι στην κορυφή στη division τους, τότε μετρά το ρεκόρ τους κόντρα σε ομάδες της ανατολικής περιφέρειας. Αυτή τη στιγμή οι Μπακς βρίσκονται στο 32-18 και οι Σέλτικς στο 33-19. Αν και εδώ έχουμε ίδιο ρεκόρ, τότε κοιτάμε το ρεκόρ Μπακς και Σέλτικς με τις ομάδες της Ανατολής που μπήκαν στα playoffs.

Σέλτικς-Σίξερς 2-2

Αν η Βοστώνη έχει τον ίδιο αριθμό νικών-ηττών με τη Φιλαδέλφεια, τότε πάμε στο κριτήριο του καλύτερου ρεκόρ κόντρα σε ομάδες της atlantic division, αφού Σέλτικς και Σίξερς βρίσκονται στην ίδια division και εκεί οι Κέλτες θα είναι σίγουρα από πάνω, αφού αυτή τη στιγμή έχουν 9-7, ενώ οι Σίξερς είναι στο 6-10.

* Οι Σίξερς βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, χάνοντας και στις δύο ισοβαθμίες

Τριπλή ισοβαθμία

Μπακς-Σέλτικς-Σίξερς

Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας μετράει το συνολικό ρεκόρ και τα αποτελέσματα που έχουν οι τρεις μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση οι Μπακς θα είναι δεύτεροι αφού έχουν ρεκόρ 4-3 με Σίξερς και Σέλτικς. Οι Κέλτες θα είναι στην τρίτη θέση με 4-4, ενώ τέταρτοι θα είναι οι Σίξερς με 3-4. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.