Kάζο για Αρσεναλ, στον τελικό Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ!

Metrosport Team07 Μαΐου 2021

Μετά το 6-2 στην Αγγλία, η πρόκριση στο ζευγάρι μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Η ιταλική ομάδα κέρδισε με 3-2 τους «κόκκινους διάβολους», όμως πήραν μόνο τις εντυπώσεις και έμειναν εκτός συνέχειας διοργάνωσης. Στο άλλο παιχνίδι, η Αρσεναλ παρά τις ευκαιρίες και τα δοκάρια της, δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Βιγιαρεάλ και σε συνδυασμό με την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, έμεινε εκτός τελικού και αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός Ευρώπης μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Στο παιχνίδι της Ρώμης, η Μάντσεστερ άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό με τον Καβάνι.

Η Ρόμα ισοφάρισε στο 57' κάνοντας το 1-1 με κεφαλιά του Τζέκο και πήρε το προβάδισμα τρία λεπτά αργότερα με τρομερό σουτ του Κριστάντε.

Στο 68' ο Καβάνι με καταπληκτική κεφαλιά στην κίνηση ισοφάρισε σε 2-2.

To τελικό 3-2 ήρθε στο 83ο λεπτό με αυτογκόλ του Τέγιες.

Χωρίς σκορ στο «Εμιρεϊτς», κάζο για την Αρσεναλ

Στην Αγγλία, η Αρσεναλ δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που χρειαζόταν κόντρα στη Βιγιαρεάλ και έτσι έμεινε εκτός τελικού και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Στο 74ο λεπτό ο Χόλντιγκ είχε μεγάλη ευκαιρία για τους «κανονιέρηδες» όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ομπαμεγιάνγκ είχε δεύτερο δοκάρι στον αγώνα, αφού η κεφαλιά του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ρούλι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.