Νίκη-ανάσα για τον Αστέρα Τρίπολης επί του Ιωνικού

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2022

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε πολύ σημαντική νίκη επί του Ιωνικού με 1-0 για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 1 και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σίτο με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι στο 18’, αφού οι αμυντικοί της ομάδας της Νίκαιας δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα.

Στο 58΄μετά από σέντρα του Τιλίκα ο Μπενίτο με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο της φάσης από το VAR, το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ ήταν οφσάιντ για… απειροελάχιστα εκατοστά.

Ο Ιωνικός έχασε δύο καλές φάσεις για την ισοφάριση, Πρώτα στο 69΄ όταν ο Μάντζης έπιασε το πλασέ μέσα από την περιοχή κι από διαγώνια θέση χωρίς να βρει στόχο ενώ στο 73΄το διαγώνιο σουτ του Μύγα απέκρουσε ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ.

Στο 80΄ήταν η σειρά του Χουτεσιώτη να αποκρούσει σωτήρια την προβολή του Τιλίκα μετά από κόρνερ των Αρκάδων.

Το τελευταίο σφύριγμα του Περράκη βρήκε νικητή τον Αστέρα και με 13 βαθμούς στη συγκομιδή του έναντι 7 του Ιωνικού.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς):Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς Τασουλής, Ιγκλέσιας (77΄Ντομίνγκεθ), Μουνάφο, Κρέσπι (85΄Άλβαρες), Σίτο (85΄Μπερτόγλιο), Τιλίκα, Μπενίτο (70΄Μπαράλες).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σόουζα, Ρομαό, Σάκιτς (77΄Ελευθεριάδης), Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Λοβέρα, Σεμπά, Άοσμαν (81΄Ιωαννίδης), Μάντζης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.