Κουλιανός: Νίκη αλα... ιταλικά!

Νίκος Κουλιανός02 Σεπτεμβρίου 2021

Τα προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ, ξεχωρίζουν στο σημερινό μας πρόγραμμα, με σημαντικά παιχνίδια ανά την Ευρώπη. Θυμίζουμε ότι από κάθε όμιλο προκρίνεται απευθείας ο πρώτος .

- Οι δέκα δεύτεροι από κάθε όμιλο, μαζί με τους δύο πρώτους από τους ομίλους του Nations League (που δεν θα έχουν τερματίσει ωστόσο, πρώτοι στους ομίλους των προκριματικών), θα κάνουν μια δωδεκάδα,που θα παίξουν πλέι οφς από 24 έως 29 Μαρτίου, για να βγουν και οι υπόλοιπες τρείς ομάδες που θα πάνε στα τελικά του Μουντιάλ!

- Μετά την απαραίτητη διευκρίνιση για να ξέρουμε ακριβώς για ποιον λόγο αγωνίζονται οι Εθνικές, πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που έχουν να μας δώσουν στοιχηματικές επιλογές!

- ΙΤΑΛΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ξεκάθαρο φαβορί έχουμε εδώ καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ξεχάσει πότε ηττήθηκαν τελευταία φορά. Η Ιταλία με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς του ομίλου θέλει να καθαρίσει από νωρίς την πρωτιά. Η Βουλγαρία από την πλευρά της σε τρία ματς μετρά μόλις έναν βαθμό και όλα είναι τελειωμένα. Η Ιταλία έχει τρείς νίκες όλες με 2-0 στον όμιλο. Ακόμα μία λοιπόν για να πάρουμε το αξιόλογο 2-3. Παμε με νίκη αλά Ιταλικά και πάλι…

- ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Κομβικό ματς στο Ρέικιαβικ. Έχει χαρακτήρα τελικού καθώς ο χαμένος κουνάει νωρίς το μαντήλι της πρόκρισης. Η Ισλανδία δεν θυμίζει την Εθνική του 16 στα γήπεδα της Γαλλίας, και ψάχνει να βρει αγωνιστικό προφίλ. Η Ρουμανία έχει ποιότητα, και ψάχνει την χαμένη της αίγλη. Ζόρικο ματς, σε έναν ζόρικο όμιλο, που μέχρι στιγμής η…Αρμενία είναι πρώτη με τρείς νίκες σε ισάρυθμα παιχνίδια. Βασική μας σκέψη κι εδώ το 2-3 γκολ!

- ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ: Ματσάρα έχουμε στη Βουδαπέστη, καθώς η Ουγγαρία μας έδειξε και πρόσφατα ότι στην έδρα της, με τον κόσμο στο πλευρό της, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο. Φυσικά απέναντί της έχει την Αγγλία με ότι συνεπάγεται αυτό.Το πιο σημαντικό ότι τα «λιοντάρια» κάνουν πλάκα εδώ και χρόνια σε όλα τα προκριματικά για μεγάλες διοργανώσεις. Στα καθαρά …παικτικά του ομίλου, αγωνίζεται ο δεύτερος με τον πρώτο και η πρόσφατη παράδοση των ομάδων είχε γκολ. Πάμε αρχικά με το g/g και στην συνέχεια προς τα δεξιά για τους Άγγλους.

- ΣΟΥΗΔΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ: Παιχνίδι για τον όμιλό μας είναι αυτό, με την Ισπανία σε 3 ματς να είναι πρώτη με 7 βαθμούς και την Σουηδία να ακολουθεί με 6 αλλά με ματς λιγότερο. Θα γίνει ντέρμπι στη Στοκχόλμη, καθώς συγκρούονται τα δύο φαβορί του ομίλου. Η Ισπανία έδειξε ότι ζορίζεται εκτός έδρας. Το είδαμε και στη Τυφλίδα. Η Σουηδία εχει το ειδικό βάρος να την κοιτάξει στα μάτια εντός έδρας. Θεωρώ ότι αξίζει να ρισκάρουμε στην καλοπληρωμένη ισοπαλία, που θα αφήσει μάλλον και τους δύο ικανοποιημένους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.