Νέτο: «Μπορεί να πάει δανεικός στη Βραζιλία ο Ζαμπά, ο Καμάτσο είναι εξαιρετική μεταγραφή για τον Αρη»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Ντάρσι Νέτο και μίλησε για την περίπτωση του Λέο Ζαμπά, του οποίου είναι ατζέντης, τον Ντάγκλας Αουγκούστο αλλά και την εικόνα του φετινού Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Ζαμπά: «Ακόμη δεν μπορώ να πω τίποτα, έχει πρόταση ο Ζαμπά από τη Βραζιλία. Ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε πριν μερικά χρόνια 5 εκατ.ευρώ, μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε τι θα γίνει. Υπάρχει η πιθανότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο και να πάει δανεικός. Πρέπει να δουλεύει ο Ζαμπά, αν δεν το κάνει και τώρα. Το ταλέντο δεν είναι αρκετό, πρέπει να δουλεύεις, να έχεις ψυχή και να έχεις μυαλό».

Για τον Αουγκούστο: «Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόταση, εγώ μιλάω μαζί του, είναι καλό παιδί, αλλά αν είναι καλό και για τους δύο, τότε να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ. Εγώ του είπα πως στα δύο παιχνίδια ήταν χάλια, δεν ήταν όπως πέρυσι που ήταν συγκεντρωμένος».

Για τον Αρη: «Εχουμε τον Ντουκουρέ που τρέχει, χρειάζεται έναν παίκτη να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή. Ο Ντιόπ ξέρει μπάλα, δεν είναι κακός παίκτης αλλά χρειάζεται χρόνο. Ο Καρυπίδης προσπαθεί να φέρει καλούς παίκτες. Από τους νέους παίκτες ο Καμάτσο είναι εξαιρετική μεταγραφή, ξέρει μπάλα. Μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.