Αποκαλυπτικός Νέτο για Μήτρογλου, Ζαμπά, Σάσα και Αουγκούστο

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντάρσι Νέτο και αναφέρθηκε στις κινήσεις των «κιτρίνων» με τους Μήτρογλου και Μπρούνο, ενώ αποκάλυψε τη συνεργασία που έχει με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά.

«Ήμουν τέσσερις μήνες στη Βραζιλία και τώρα επέστρεψα στην Ελλάδα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην πατρίδα μου με τον κορωνοϊό», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να συνεχίσει: «Τώρα γύρισα και ο Άρης άρχισε τα αρνητικά αποτελέσματα (σ.σ. γέλια). Μιλάω με τα παιδιά, έχουμε καλή ομάδα φέτος».

Για τον Μπρούνο:

«Έχω δει πολλά παιχνίδια του Μπρούνο στον Ατρόμητο. Είναι μικρός ηλικιακά, όμως έχει καιρό να αγωνιστεί αφού στον Ολυμπιακό είχε να παίξει από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι καλός τεχνίτης και η θέση του είναι πίσω από τον φορ».

Για τον Μήτρογλου:

«Τον Κώστα τον ξέρω από μικρός και όταν έπαιζε στον Πανιώνιο που μας είχαν κερδίσει μέσα στο Βικελίδης. Ήταν πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, να τον δούμε όμως τώρα, αφού στη Μαρσέιγ δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή για τον ίδιο. Θέλει χρόνο και υπομονή. Στην Τρίπολη φάνηκε βαρύς».

Για τους Σάσα και Ζαμπά:

«Συνεργάζομαι και βοηθάω και τα δυο παιδιά. Ο Λέο πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα, τον εαυτό του, τον τρόπο που προπονείται και αγωνίζεται γιατί μόνο έτσι θα πάει μπροστά. Τώρα ανάρρωσε από τον τραυματισμό του και πιστεύω θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά στον Σάσα, του λέω να μείνει στον Άρη, αλλά η απάντηση είναι καθαρά δική του. Πάντως, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις».

Για τον Αουγκούστο και όσα έγιναν στο ματς με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα:

«Ο Αουγκούστο είναι καλό παιδί και ποδοσφαιριστής. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.