Netflix: Ποια νέες σειρές και ταινίες έρχονται αυτή την εβδομάδα

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Νέες σειρές και ταινίες βασισμένες σε αληθινά γεγονότα, κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα στο Netflix.

Οι πρεμιέρες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανέβουν και τα υπόλοιπα project της πλατφόρμας, με το «μενού» να είναι πλούσιο και για όλα τα γούστα.

Η Αεροπειρατεία της Πτήσης 601 (The Hijacking of Flight 601)

Σε μια αεροπειρατεία, δυο αεροσυνοδοί πρέπει να ξεγελάσουν τους αεροπειρατές εν μέσω έντονων διαπραγματεύσεων στον αέρα και στο έδαφος. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

Τα Φτερά της Φιλοδοξίας: Σεζόν 3 (As the Crow Flies: Season 3)

Καθώς ένα γνώριμο πρόσωπο βγαίνει στην κάμερα, παλιές συμμαχίες διαλύονται, νέες σχέσεις γεννιούνται και το ειδησεογραφικό παιχνίδι παίζεται πλέον αλλιώς.

Μικρό Ταρανδάκι (Baby Reindeer)

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Heartbreak High: Σεζόν 2 (Heartbreak High: Season 2)

Όταν η Άμερι αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί επιτέλους να ξεκινήσει ήρεμη τη νέα χρονιά, νέα προβλήματα κι ένας περίεργος στόκερ αρχίζουν να αναστατώνουν τη ζωή της.

Μια Νύχτα του Μεσοκαλόκαιρου (Midsummer Night)

Η Καρίνα συγκεντρώνει την οικογένειά της για παραδοσιακές σουηδικές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά η ευτυχής περίσταση πάει στραβά όταν βγαίνουν στο φως μακροχρόνια μυστικά.

Σε αυτήν την έντονη, τολμηρή νέα εκδοχή της κλασικής σειράς, μια νέα γενιά της οικογένειας Έβανς τα βγάζουν πέρα σε μια εργατική κατοικία στο Σικάγο.

Κλοπή (Stolen)

Μια γυναίκα από την κοινότητα των Σαμί της Σουηδίας εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Οι Τρεις Πνευματοφύλακες: Σεζόν 3 (Spirit Rangers: Season 3)

Οι Πνευματοφύλακες επιστρέφουν για να βοηθήσουν περισσότερους φίλους στο Εθνικό Πάρκο Χους, μαθαίνοντας περισσότερα για την κουλτούρα τους και τον κόσμο κάθε μέρα.

Ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος Πάει Κατασκήνωση (Woody Woodpecker Goes to Camp)

Αφού τον διώξουν από το δάσος, ο Γούντι θεωρεί ότι βρήκε ένα παντοτινό σπίτι στο Καμπ Γιούχου – μέχρι που ένας επιθεωρητής απειλεί να κλείσει το καμπ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.