Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ της Γοδόι Κρους, Σαντίνο Αντίνο, με τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή να εξελίσσεται σε... σίριαλ.
Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Ναουέλ Φερέιρα, οι Πράσινοι, εξακολουθούν να πιέζουν τόσο τη Γοδόι, όσο και τον ιδιοκτήτη της, Χοσέ Μανσούρ o oποίος συνεχίζει να απορρίπτει τις όποιες προτάσεις έχουν γίνει, με τον Παναθηναϊκό να έχει σύμμαχο και τον παίκτη.
Μάλιστα ο δημοσιογράφος τονίζει ότι ανάμεσα στους διεκδικητές του ποδοσφαιριστή , έχει πλέον μπει και η τουρκική, Τράμπζονσπορ η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.
#Panathinaikos 🇬🇷 además de pagar una parte de los impuestos, tiene los avales de pago que le pidió #GodoyCruz por Santino Andino, por ahora Mansur igual no acepta la oferta, pero lo quieren si o si, las negociaciones seguirán.
— -Nahuel Ferreira- (@nahuelfutbol) January 11, 2026
También se suma #Trabzonspor 🇹🇷 a los interesados. https://t.co/c5vZi7p7br pic.twitter.com/hCqguALsvZ
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube