Νέος κύκλος επαφών με τους ποδοσφαιριστές στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης31 Μαΐου 2020

Η ανανέωση με τον Μίκαελ Ένινγκ αποτελούσε προτεραιότητα για τον Άρη. Οπότε, από τη στιγμή που επισύναψαν τη συνεργασία με τον Γερμανό προπονητή τουλάχιστον και για τη νέα σεζόν, δεδομένα οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν πλέον σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ και ειδικά με αυτούς των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος του επόμενου μήνα συμπεριλαμβάνονται ωστόσο στο πλάνο του προπονητή για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στόχος του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος θα επωμιστεί το βάρος των συζητήσεων, είναι να κλείσει στο επόμενο χρονικό διάστημα όσο το δυνατόν περισσότερα ανοικτά μέτωπα, ανεξάρτητα μάλιστα από την έκβαση της ανοικτής υπόθεσης του Άρη με το CAS για την απαγόρευση μεταγραφών.

Σε σχέση με τις αρχικές συζητήσεις που έγιναν προ της υγειονομικής κρίσης, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ως εκ τούτου το επίπεδο δυσκολίας αυξήθηκε. Η αλλαγή των εσωτερικών δεδομένων σε συνδυασμό με την απόφαση οικονομικού εξορθολογισμού και τη μείωση του μπάτζετ σημαίνει ότι οι επαφές που θα γίνουν δεν αποτελούν συνέχεια των συζητήσεων που έγιναν, αλλά μια κουβέντα από την αρχή. Δεν είναι βέβαιο δηλαδή ότι στον νέο κύκλο των συζητήσεων θα μπορεί ο Άρης να υποστηρίξει την αρχική οικονομική πρόταση.

Επιπλέον, πρόθεση του Άγγελου Χαριστέα είναι να μιλήσει με όλο το ρόστερ, ανεξάρτητα από τα συμβόλαια και το αν αυτά λήγουν, σε μία συζήτηση που θα αφορά τη μείωση των συμβολαίων που θα αφορά τουλάχιστον το διάστημα της «αποχής» λόγω του κορωνοϊού. Σε κάθε περίπτωση ο sport director της ομάδας έχει επωμιστεί μία δύσκολη αποστολή την οποία θέλει να βγάλει εις πέρας το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να “τρέξουν” οι επόμενες διαδικασίες που αφορούν τη στελέχωση του ρόστερ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.