Νέο ρεκόρ γελοιότητας με τα δελτία, τους διαιτητές, την ΑΕΚ

Στέλιος Γρηγοριάδης18 Ιουλίου 2020

Αγαπητή Metrosport,

Αυτό που συμβαίνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Κάθε φορά λέμε ότι έχουμε σπάσει ρεκόρ γελοιότητας, αλλά υπάρχει πάντα μια επόμενη φορά για να καταλάβουμε ότι ποτέ δεν θα τα δούμε όλα. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις δεν θα τελειώσουν ποτέ.

Γελοιότητα Νο 1: Κοτζαμάν ΠΑΟΚ έδωσε τρεις αγώνες με ληγμένα τα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών του. Κανείς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν το πήρε χαμπάρι, κανείς δεν φρόντισε για την ανανέωσή τους.

Γελοιότητα Νο 2: Δεν το πήραν χαμπάρι ούτε οι διαιτητές των δύο πρώτων, από τους τρεις, αγώνων. Στο ΠΑΟΚ-Παναθηναικός και στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές αυτοί έπαιξαν κανονικά σα να μη συμβαίνει τίποτε.

Γελοιότητα Νο 3: Ο τέταρτος διαιτητής του τρίτου αγώνα, του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το αντιλήφθηκε, ενημέρωσε τον παρατηρητή, τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Χρήστο Καρυπίδη, τους είπε ότι δεν μπορεί να επιτρέψει τη συμμετοχή στον αγώνα αυτών των ποδοσφαιριστών, αλλά, όπως αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα, το ματς έγινε “με απόφαση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ”! Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο αγώνας έγινε με απόφαση του εκπροσώπου της μιας από τις δύο ομάδες!

Γελοιότητα Νο 4: Αυτός που παριστάνει τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε χθες ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη (που είναι, φυσικά) επειδή πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί λόγω του κωρονοιού! Λες και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν την ανανέωση των δελτίων υγείας, αλλά σκόπιμα δεν τα ανανέωσαν επειδή έχουν γραμμένο τον κωροινοιό στα παλιά τους τα παπούτσια. Μονίμως εκτός θέματος, στον δικό του κόσμο, ο αξιότιμος υπουργός.

Γελοιότητα Νο 5: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με καταγγελία στην ΚΕΔ ζητά τη διαγραφή των διαιτητών που ροχάλιζαν μπροστά στα ληγμένα δελτία, μιλάει για αλλοίωση του Πρωταθλήματος και… τραβάει ζόρι, για πολλοστή φορά, για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Οι διαφθορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου κόπτονται για την αξιοπιστία του. Φυσικά και να διαγραφούν οι διαιτητές που δεν αντιλήφθηκαν την παρατυπία. Αφού, βέβαια, διαγραφούν οι Κομίνηδες και τόσοι άλλοι που έκαναν πολύ χειρότερα εγκλήματα. Αλλά το ποιος θα βγει δεύτερος δεν θα μας το πει ο Ολυμπιακός.

Γελοιότητα Νο 6: Ερχεται η ΑΕΚ να παραστήσει τον ιδεολόγο με τις χρηστές αξίες, δηλώνοντας ότι δεν θα ασκήσει το δικαίωμα να καταθέσει ένσταση σε βάρος του ΠΑΟΚ. Μπράβο τους, αλλά με μια έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορούν να εξιλεωθούν για την κλοπή ενός Πρωταθλήματος.

 Αυτή η κλοπή θα εξισωθεί μόνο αν είναι έτοιμη η ΑΕΚ να πάρει Πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ το κλέψει κάνοντας τα ίδια καραγκιοζιλίκια που έκανε εκείνη όταν απέδρασε από την Τούμπα επειδή είπαν στους παίκτες να τρομοκρατηθούν όταν είδαν σε φωτογραφία το πιστόλι του Ιβάν, μισή ώρα μετά τη διακοπή. 

Κάτι που είναι δύσκολο, φυσικά, να επαναληφθεί αντίστροφα, καθώς θα χρειαστούν στο όλο σκηνικό ένας Κομίνης και ένας Ποντίκης, αφού προηγηθούν ένας Οσκαρ Γκαρθία και ένας Αρετόπουλος σε αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, για να συμβούν και σ’ αυτόν αντίστροφα οι αθλιότητες που είχαν γίνει σε βάρος του ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Μη γελιέστε. Ούτε στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ λειτουργούσαν όλα και όλοι. Απλά η ομάδα, με την πορεία της, σκέπαζε όλες τις δυσλειτουργίες και τους ανίκανους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.