Νέο πλήγμα στον ΠΑΟΚ με τον Νάρει - Θλάση στον προσαγωγό!

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Νέο αγωνιστικό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να «χάνει» και τον Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό στον αγώνα της Κυριακής (30/10) με αντίπαλο την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει χαρακτηριστικά, «Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Κάλεντ Νάρεϊ, έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του Γερμανού εξτρέμ υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες».

Ο Γερμανός εξτρέμ του Δικεφάλου που θα μείνει εκτός για περισσότερες από 20 ημέρες και δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ κάτι που τον αφήνει εκτός από τις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα, τον Ιωνικό αλλά και τον ΝΠΣ Βόλου στις 13/11, μία αναμέτρηση που θα είναι η τελευταία πριν την διακοπή.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 4 γκολ και 2 ασίστ σε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague 1, ενώ αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια του Συλλόγου με τη Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Conference League.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.