Νέο μπαράζ επαφών στον Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης01 Μαρτίου 2020

Να αποφύγουν αυτό το οποίο απεύχονταν άπαντες στον Ηρακλή στις αρχές Σεπτέμβρη και λίγο καιρό μετά το… κατέβασμα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ θέλουν οι διοικούντες του Ερασιτέχνη. 

Ποιο είναι αυτό; Η επίλυση του χρόνιου προβλήματος που υπάρχει με τον ΑΦΜ και τον μπλοκαρισμένο λογαριασμό του πριν φτάσει το επόμενο… καλοκαίρι και λύση δεν δοθεί. Το προηγούμενο διάστημα έγιναν επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς και δη με των Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, της Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη, του Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και με τον Κώστα Χατζηδάκη. Οριστική λύση ωστόσο δε δόθηκε, παρά μόνο κατανόηση του προβλήματος, στήριξη στο δίκαιο των αιτημάτων ενός διαχρονικά και συστηματικά αδικημένου συλλόγου και διαβεβαιώσεις για αίσια κατάληξη. Οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα η αλήθεια είναι ότι πήγαν πίσω τις εξελίξεις, όμως στον ΓΣ είναι έτοιμοι να προκαλέσουν νέο γύρο επαφών. Αυτή τη φορά όμως και γύρο οριστικών αποφάσεων που θα δώσουν ανάσα στον Ερασιτέχνη και το δικαίωμα να «αναπνεύσει» και λειτουργήσει και πάλι κανονικά. Κάτι που θα συμβάλλει όπως μεταφέρουν πρόσωπα που βρίσκονται στο Κατσάνειο καταλυτικά στην εξεύρεση λύσης και για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις

Η έλλειψη αγωνιστικής δράσης αυτό το Σαββατοκύριακο στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ, έδωσε τη δυνατότητα στον Μαργαρίτη Κεχαγιά να πραγματοποιήσει την Παρασκευή φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρα με την ομάδα των δικηγόρων. Ο προπονητής της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν πολύ για να δει την κατάστασή τους και από την Τρίτη περιμένει άπαντες και πάλι στις προπονήσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.