Νεμπεγλέρας: «Ο Άρης πληρώνει το ότι δεν βάζει γκολ»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Ο βετεράνος μέσος μίλησε για τον Άρη και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι» στο σκοράρισμα.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Νεμπεγλέρας είπε για τον Ετέμπο: «Είναι παίκτης που έχει δώσει μεγάλη βοήθεια. Αλλά για μένα το πρόβλημα του Άρη παραμένει. Δηλαδή δέχεται πολύ εύκολα επιθέσεις και γκολ. Είναι δύσκολο να είσαι αυτός που κυνηγάει στο σκορ σε κάθε παιχνίδι. Αν προηγούταν ο Άρης σε αυτά τα παιχνίδια θα είχε πιο εύκολο έργο. Γιατί δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και πληρώνει το ότι δεν βάζει την μπάλα στα δίχτυα, του λείπει το γκολ. Το να γκρεμίσεις κάτι γίνεται εύκολα, δε χτίζουν όλοι».

Αν είδε βελτίωση στον Άρη: «Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι η ένταση και ο ρυθμός είναι πάρα πολύ καλά. Και δεν είναι λίγο να κάνεις 14 τελικές και από αυτές οι περισσότερες καλές για γκολ. Το πρόβλημα είναι στο γκολ και η όχι καλή μετάβαση στην άμυνα ώστε ο αντίπαλος να μη φτάνει εύκολα στην περιοχή του Κουέστα. Θεωρώ είναι θέμα χαρακτηριστικό. Όταν έχεις παίκτες πολύ καλούς με την μπάλα στα πόδια, είναι δύσκολο να βρεις ισορροπία για την άμυνα. Πρέπει να μπεις στη διαδικασία να τους βάλεις να κάνουν άμυνα. Όλοι πρέπει να κάνουν άμυνα όπως στη επίθεση. Και ο φορ και ο εξτρέμ πρέπει να μπουν στη διαδικασία της άμυνας. Όταν θες να διεκδικήσεις πράγματα πρέπει να γίνεις πιο συμπαγής. Και όταν δεν σε πάει κιόλας, το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Και ο ΟΦΗ έκανε λάθη αλλά ο Άρης δεν έβαλε την μπάλα στα δίχτυα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.