Νέλσον Ολιβέιρα; Παρών!

Metrosport Team01 Αυγούστου 2022

Η απουσία του ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής στα δύο ματς με τη Λέφσκι στα οποία ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με τον άπειρο Κούτσια στο πρώτο και τον εξτρέμ Νάρεϊ στο δεύτερο. Ο Νέλσον Ολιβέιρα όμως είναι πλέον και πάλι υγιής.

Ο Πορτογάλος προπονήθηκε κανονική σήμερα και αρχίζει να ανεβάζει «στροφές» ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος. Εκτός έμεινε στον αντίποδα ο Νίκολας Κουαλιάτα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Σε ρυθμούς ενός νέου κύκλου προετοιμασίας έχει μπει ο ΠΑΟΚ προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Αύγουστος ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα αφορούσε τη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη από τη γραμμή της άμυνας και την τακτική.Ο Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ μόνος του προπονήθηκε κι ο Νίκολας Κουαλιάτα λόγω ίωσης. Ο Ράφα Σοάρες έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.Για την Τρίτη (02.08) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία στις 09:00 και στις 18:45».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.