Νεκρός ιδιοκτήτης καταστήματος τεχνολογικών ειδών από όπλο 72χρονου

Metrosport Team07 Απριλίου 2021

Ένας 72χρονος πρώην λαχειοπώλης μπήκε σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας, στην Κυπαρισσία, πυροβόλησε και σκότωσε εργαζόμενο.

Σύμφωνα με το best-tv.gr, ένας 72χρονος πρώην λαχειοπώλης μπήκε σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας και κρατώντας ένα όπλο στόχευσε κατά του ιδιοκτήτη του πυροβολώντας τον.

Φαίνεται ότι είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο με τον 72χρονο να επιστρέφει στο κατάστημα μετά από αυτό με το όπλο. Ο δράστης αρχικά διέφυγε από το σημείο, ωστόσο αργότερα παραδόθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Τα κίνητρα του δράστη

Οι πρώτες πληροφορίες για το κίνητρο του δράστη ήταν η χρήση της μάσκας, ωστόσο τελικώς η διένεξη που προηγήθηκε μεταξύ τους αφορούσε «φουσκωμένο» λογαριασμό, τον οποίο είχε λάβει νωρίτερα.

Προηγουμένως, είχε προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα τηλεφωνικά ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό γεγονός που εξόργισε τον δράστη και τον οδήγησε στο κατάστημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα, πήγε στο σπίτι του και στη συνέχεια επέστρεψε στο μαγαζί κρατώντας ένα περίστροφο, με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο άνδρα στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα τελικά κατέληξε.
Πηγή: Reader.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.