Νεϊμάρ: Η απίστευτη σύμπτωση τραυματισμών και τα γενέθλια της αδερφής του

Metrosport Team04 Μαρτίου 2023

Ο Νεϊμάρ θα απουσιάσει από την ρεβανς των «16» του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου και η Παρί καλείται να αντιστρέψει το εις βάρος της 1-0, για να προχωρήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά την διάρκεια του αγώνα με την Λιλ στις 19 Φεβρουαρίου και έκτοτε παραμένει στα πίτς. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο 31χρονος άσος απουσιάζει από την αγωνιστική δράση στις αρχές του Μαρτίου.

Οι τραυματισμοί

Στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα των «Παριζιάνων», ο Νεϊμάρ υπέστη κάταγμα του μεταταρσίου στις αρχές Μαρτίου του 2018 και έμεινε εκτός γηπέδων μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Τον επόμενο χρόνο, ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει από τους αγώνες για 85 μέρες, πάλι με κάταγμα του μεταταρσίου, από τις 24/1 μέχρι τις 21 του Απρίλη.

Η πανδημία του Covid «φρενάρει» τις ζωές μας και κατ’ επέκταση τον κόσμο του ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος της Παρί για το 2020, να διεξάγεται εναντίον της Ντιζόν (4-0) τέλη Φλεβάρη, με τον Νεϊμάρ να αποβάλλεται από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις 10 Φεβρουαρίου του 2021, οι «Παριζιάνοι» αντιμετωπίζουν την ΣΜ Καέν, στα πλαίσια του κυπέλλου Γαλλίας, με τον 29χρονο τότε Νεϊμάρ να αποχωρεί τραυματίας στο 60΄, αποκομίζοντας θλάση 2ου βαθμού στους προσαγωγούς. Ο μεσοεπιθετικός από το Σαο Παόλο, επιστρέφει στο νικηφόρο ντέρμπι με την Λυών (2-4) στις 21 Μαρτίου και αγωνίζεται για 20 λεπτά.

Η «κατάρα» με τα γενέθλια της αδερφής του

Στους τραυματισμούς που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχουν αρκετές μέρες που συμπίπτουν, όμως θα εστιάσουμε σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Τα γενέθλια της αδερφής του άσου της Παρί, στις 11 Μαρτίου.

Η Ραφαέλλα Σάντος είναι μοντέλο και influencer, όντας από τις πιο επιδραστικές Βραζιλιάνες στον χώρο των social media, καθώς μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Η σχέση του Νεϊμάρ με την μικρότερη αδερφή του είναι εξαιρετική, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες τους στα social media.


Είναι γνωστό πως ο Νεϊμάρ είναι μεγάλος φαν της διασκέδασης. Γεννημένη στις 11 Μαρτίου του 1996, η Ραφαέλλα «κλείνει» τα 27 σε λίγες μέρες και όπως κάθε χρόνο θα διοργανώσει πάρτι για τα γενέθλια της. Όμως γιατι τόσος ντόρος για το πάρτι γενεθλίων της αδερφής του superstar του ποδοσφαίρου; Όπως αναφέρει η Sun, υπάρχει κάτι σαν «κατάρα» πάνω από το Νεϊμάρ, καθώς σχεδόν κάθε χρόνο ο Βραζιλιάνος τραυματίζεται και χάνει τους αγώνες εκείνο το διάστημα. Όμως, δίνει το «παρών» στη γιορτή που διοργανώνεται για την μικρότερη αδερφή του.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιρόφιλοι που μεταξύ σοβαρού και αστείου ισχυρίζονται πως, ο «Νέι» τραυματίζεται επίτηδες για να βρίσκεται στο πλάι της Ραφαέλλα , ενώ άλλοι πιστεύουν πως κάτι «μαγικό» συμβαίνει εκείνες τις μέρες και τα γενέθλια της αγαπημένης του αδερφής είναι «καταραμένα».

Έτσι και φέτος, είναι αρκετά πιθανό ο Νεϊμαρ να παραστεί στο πάρτι γενεθλίων της Ραφαέλλα, καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο και όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής των «Παριζιάνων», Κριστόφ Γκαλτιέ δεν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα με την Μπρέστ (11/3).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.