Ποια εταιρία έχει στην Ελλάδα ο Ελον Μασκ - Ανάλυση για την εξαγορά του Twitter

Metrosport Team26 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Νεγκάκης.

Ο Καθηγητής Λογιστικής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μίλησε αναφορικά με την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ, το πως μπορεί να επηρεάσει το ευρύ κοινό αλλά και τις προεκτάσεις που έχει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Πρόκειται για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου με 264 δισεκατομμύρια ευρώ, το πιο σημαντικό είναι η ηλικία του καθώς είναι πολύ νέος, είναι ένας τεχνολογικός οραματιστής. Το 2002 είχε πουλήσει την Paypall με 1.2, πλέον έχει την Telsa και 

Για να προσθέσει: «Παλαιότερα είχε προαναγγείλει το ότι θα αγοράσει το twitter, ενώ θέλει να αποικίσει τον Άρη και αυτά τα ποσά που έδωσε δεν είναι μεγάλα για αυτόν. Πήρε το Twitter για να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Στόχος του δεν είναι το κέρδος, αλλά φαίνεται πως έχει κάτι άλλο στο μυαλό του και είναι ένα μέσο που μπορεί να έχει άμεση επιρροή της κοινής γνώμης».

Ενώ συμπλήρωσε: «Πλέον έχει δραστηριότητα στην Ελλάδα στον τομέα του ίντερνετ, τη Star Link, ενώ παρέχει δωρεάν ίντερνετ και στους κατοίκους της Ουκρανίας που βρίσκονται στα υπόγεια και λειτουργούν κανονικά τα δίκτυα τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.