Νέα τροπή στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα - Οι έξι «άγνωστοι» μάρτυρες!

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2022

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Οι έξι «άγνωστοι» μάρτυρες, οι αναφορές για την εξέλιξη του πολυσυζητημένου πάρτι με τους 50 καλεσμένους, οι άγνωστες καταθέσεις.

«Έχω τη σαφή εικόνα ότι έξι άτομα -τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες- ηλικίας 20-45 ετών που παρέμειναν μέχρι τέλους στο πάρτι στο ξενοδοχείο της πόλης μας, το κρίσιμο βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, καταθέτουν σταδιακά στις δικαστικές αρχές ότι δεν αντελήφθησαν ενέργεια ή κίνηση που σχετίζεται με τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Τα άτομα αυτά που προσκλήθηκαν από άσχετα άτομα στο πάρτι και δεν ήξεραν τους τέσσερις οργανωτές του (σ.σ.: γόνους πλουσίων οικογενειών) δηλώνουν ότι πέρα από κάθε αμφιβολία είδαν την 24χρονη να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την αρχική της αποχώρηση.

Σύμφωνα με αυτές τις μαρτυρίες κουβέντιαζε για μισή περίπου ώρα με τον νεαρό που κατηγορήθηκε για τον βιασμό και ακολούθως έφυγαν μαζί για άλλον χώρο του ξενοδοχείου», λέει ο Αθανάσιος Καρατσιώλης.

Η αναφορά αυτή προς «Το Βήμα της Κυριακής» του δικηγόρου Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιου Καρατσιώλη που εκπροσωπεί νομικά κάποιους από τους προαναφερόμενους νέους μάρτυρες πιθανόν δημιουργεί νέα δεδομένα στον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τον τελευταίο το μήνα.

Ο κ. Καρατσιώλης επισημαίνει ότι «τα άτομα αυτά προχωρούν στις συγκεκριμένες αναφορές ότι χωρίς να προσεγγισθούν από οποιονδήποτε και οι μαρτυρίες τους συμπίπτουν μεταξύ τους. Δεν είχαν εντοπισθεί από την πρώτη φάση της δικαστικής έρευνας ενώ ορισμένοι καλεσμένοι ίσως να απέφυγαν να εμφανισθούν λόγω του τεράστιου θορύβου που υπήρχε για την υπόθεση.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι από αυτό το πάρτι υπολογίζεται ότι μπορεί να πέρασαν περίπου 50 άτομα...».

Πιθανόν να αλλάξει το κατηγορητήριο

Σε πλήρη εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες των εισαγγελικών αρχών αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, μια νέα καταγγελία - σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - μπορεί τώρα να αλλάξει το κατηγορητήριο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μια γυναίκα φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η κοπέλα διαμένει στην Αθήνα, αλλά μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια συνοδεία της μητέρας και της δικηγόρου της.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από εργαστήριο της Ελβετίας εξακολουθούν να καθυστερούν.

Ενώ αναμενόταν να παραδοθούν την Παρασκευή στην ανακρίτρια, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν τώρα πως θα παραδοθούν τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.