Νέα Τούμπα: Αρχές Φεβρουαρίου κινήθηκε η διαδικασία για την συμπλήρωση του φακέλου

Κώστας Πετρωτός23 Φεβρουαρίου 2022

Ο επίσημος ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή του έκανε λόγο για την ενόχληση που υπάρχει για την καθυστέρηση και υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που εξηγούν γιατί συμβαίνει αυτό. Ας τα δούμε:

Όπως σημειώσαμε και χθες, ο φάκελος του Νέου γηπέδου της Τούμπας έχει φτάσει- αφού πήρε όλες τις εγκρίσεις από τα αρμόδια υπουργεία-στο γραφείο της Παρέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ζωής Θεοδωρικάκου, από τις 8 Σεπτεμβρίου 2021 και ακόμη δεν έχει γίνει η απαραίτητη διάσκεψη.

Στις 16 Νοεμβρίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ενημερώσει μέσω δελτίο Τύπου ότι επρόκειτο να ζητήσει από τον δήμο Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να στείλουν επιστολές προκειμένου οι συμφωνίες που έχουν κάνει με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για την συνεισφορά τους στο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας να «περάσουν» στο τελικό κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος. 

Στις 17 Ιανουαρίου, με νέα ενημέρωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι οι νομικές ενέργειες που ήταν απαραίτητες για την συγκεκριμένη προσθήκη είχαν ολοκληρωθεί και έκανε γνωστό στην συνέχεια ότι υπήρχαν διαβεβαιώσεις από τα αρμόδια υπουργεία ότι μέχρι τον Μάρτιο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος.

Ωστόσο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μόλις πριν λίγες μέρες, μέσα στον Φεβρουάριο, έγινε η απαραίτητη σύσκεψη του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) για να μεταβιβαστούν στην κυρία Θεοδωρικάκου τα συμπληρωματικά έγγραφα, γι’ αυτό και ακόμη η Πάρεδρος του ΣτΕ, δεν έχει κάνει την εισήγησή της για να μπούμε στην τελική ευθεία της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος. Ο ΠΑΟΚ δικαιολογημένα υπογραμμίζει την καθυστέρηση, κυρίως για να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.