Νέα Τούμπα: Ερχεται η ώρα της δημόσιας διαβούλευσης

Metrosport Team19 Ιουνίου 2020

Τα αποκαλυπτήρια του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας θα γίνουν μέσα στις επόμενες δέκα (το πιθανότερο), το αργότερο δεκαπέντε μέρες. Σ΄ αυτό το διάστημα αναμένεται να βγει σε δημόσια διαβούλευση, μέσω του προγράμματος «Διαύγεια», το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο του νέου γηπέδου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ», ήδη οι στενοί συνεργάτες του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Δημήτρη Οικονόμου, μελετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί και η σχετική διαδικασία μέσω των υπουργείων Πολιτισμού και Μεταφορών.

Αξίζει, μάλιστα, να προσθέσουμε ότι το μεσημέρι της Τρίτης έγινε τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος, μεταξύ των οποίων η διευθύντρια του αρμόδιου γραφείου και στενή συνεργάτιδα του υφυπουργού Δημήτρη Οικονόμου, ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, επικεφαλής της ομάδας που συνέταξε τον φάκελο για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο, και ο Γιάννης Δημογιάννης, υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη διάρκεια της οποίας έγινε αναλυτικότατη παρουσίαση και δόθηκαν όλες οι διευκρινίσεις για το πρότζεκτ.

Όταν ανέβει ο φάκελος σε δημόσια διαβούλευση, θα δοθεί η δυνατότητα για παρατηρήσεις που θα οδηγήσουν στην τελική μορφή του φακέλου πριν την προώθησή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας για υπογραφές και έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.