Νέα συνάντηση Καρυπίδη-Χαριστέα, προχωρούν σε ανανεώσεις

Γιώργος Στράντζαλης04 Ιουνίου 2020

Η άφιξη του Θόδωρου Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τον αγώνα της πρεμιέρας των playoffs με αντίπαλο τον ΟΦΗ, συνδυάστηκε με μία δίωρη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, με τον Άγγελο Χαριστέα και παρουσία του οικονομικού διευθυντή, Αγησίλαου Τουμαζάτου.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για όλα τα θέματα που βρίσκονται ψηλά στην Κιτρινόμαυρη ατζέντα και αφορούν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο και τις επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τους ποδοσφαιριστές σχετικά με την πρόταση της ΠΑΕ για μειώσεις στα συμβόλαιά τους.

Ο κ. Τουμαζάτος έχει αρχίσει τις κατ’ ιδίαν επαφές προκειμένου να συζητήσει με όλους το πλαίσιο της πρότασης του Αρη για τις μειώσεις, οι οποίες αφορούν το διάστημα παύσης κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Αύριο θα γίνουν και νέες συναντήσεις, παρουσία ενδεχομένως και του Θόδωρου Καρυπίδη, ούτως ώστε να επιτευχθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι συμφωνίες και να κλείσει ένας σημαντικός κύκλος για την διοίκηση. 

Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα αναμένεται από αύριο να επισπεύσουν τις διαδικασίες σχετικά με τις ανανεώσεις, έχοντας ήδη προγραμματίσει κάποιες συναντήσεις με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος του μήνα και αποτελούν προτεραιότητα του τεχνικού τιμ για παραμονή (βλ. Ματίγια, Γκάμα, Κόρχουτ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.