Νέα στοιχεία για το θάνατο του Λουκόκι - Υπήρξε βίαιος καβγάς στο σπίτι του

Metrosport Team10 Μαΐου 2022

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Ζόντι Λουκόκι σε ηλικία 29 ετών συγκλόνισε το ολλανδικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, οποίος είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Άγιαξ και στη Τβέντε, η οποία ήταν η τελευταία ομάδα του.

Η αίτια του τραγικού συμβάν δεν έγινε αμέσως γνωστή, με πολλούς να απορούν. Η ολλανδική ιστοσελίδα "Algemeen Dagblad" αποκάλυψε όμως ορισμένα στοιχεία και το λόγο που ο διεθνής Κονγκολέζος άφησε την τελευταία του πνοή.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λουκόκι δέχτηκε το μεγάλο χτύπημα σε ένα πάρτι και μετά επέστρεψε στο σπίτι του, εκεί ακολούθησε βίαιος καβγάς με κάποιο μέλος τη οικογενείας του και όπως τονίζει αυτή μπορεί να ήταν η αιτία του θανάτου του.

Ο ποδοσφαιριστής εξαιτίας των πόνων που ένιωθε στο πόδι του, αλλά κυρίως στο κεφάλι του, αποφάσισε να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα υγείας του, με την κατάσταση της υγείας του να σοβαρεύει ραγδαία. 

Οι γιατροί αποφάσισαν πως το πόδι του έπρεπε να ακρωτηριαστεί, εξαιτίας μόλυνσης, ενώ είχε έλλειψη οξυγόνου. Μετά την επέμβαση πέθανε από καρδιακή ανακοπή το πρωί της Δευτέρας (9/5), με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν πως ο θάνατός του οφείλεται ύστερα από βίαιη διαμάχη που είχε με μέλος της οικογενείας του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.