Νέα... παράπονα Βόλου για Παπαπέτρου!

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2023

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας για τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου στην αναμέτρηση του Βόλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας απέστειλε η Θεσσαλική ΠΑΕ, ζητώντας του μάλιστα να δηλώσει κώλυμα και να μην διαιτητεύσει την αναμέτρηση της Δευτέρας (6/2).

Όπως αναφέρει το volosday.gr, στην επιστολή αυτή προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, η οποία σημειωτέων κοινοποιήθηκε τόσο στον Αθλητικό Εισαγγελέα όσο και στην Εισαγγελία του Αρειου Πάγου, επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο ορισμός του Τάσου Παπαπέτρου στο συγκεκριμένο αγώνα, ο «άσσος» του Λεβαδειακού έχει «πέσει» κατακόρυφα, που σημαίνει ότι οι στοιχηματζίδες έχουν αρχίσει το… πάρτι.

Πιθανόν γιατί όλη η φίλαθλη Ελλάδα έχει αντιληφθεί την προδιάθεση του Παπαπέτρου να αδικήσει για μία ακόμα μία φορά την ομάδα του Βόλου. Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΕ Βόλος ζητάει έστω και την ύστατη στιγμή την άμεση αντικατάσταση του Τάσου Παπαπέτρου από τον αγώνα Λεβαδειακός – Βόλος και παράλληλα καλεί εκ νέου τον Παπαπέτρου να δηλώσει κώλυμα. Σε διαφορετική περίπτωση η ΠΑΕ Bόλος θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της τόσο στα Αστικά όσο και Ποινικά δικαστήρια, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για πιθανή χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα και παράνομου στοιχηματισμού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.