Νέα καταγγελία Δούκα για Μαρούπα και Αρκούδη

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να εξεταστούν οι συνομιλίες των εμπλεκομένων. Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, με νέα τοποθέτηση του αναρωτιέται τι θα γινόταν εάν μέσα σε αυτές τις συνομιλίες ακουγόταν κάποιος να ζητά την ενοχή του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα: «Ο ΠΑΟΚ ζήτησε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της Αυγενάκειας επιτροπής κι ας υποθέσουμε πως εκτός από τους συνομιλητές, μαθαίναμε και το περιεχόμενο των συζητήσεων.

Και μέσα σε αυτό, ακουγόταν κάποιος ΄-έστω και- άγνωστος, να λέει σε έναν της πεντάδας «μη μπαίνεις στην ουσία, μην ασχολείσαι, γνωμοδότησε υπέρ της ενοχής του ΠΑΟΚ».

Ποια απόφαση δικαστηρίου, εισήγηση ή γνωμοδότηση ακόμα και της πιο απίθανης επιτροπής για ζήτημα της πλάκας, δε θα κατέληγε στο καλάθι των αχρήστων, με τέτοιο ντοκουμέντο;

Κι όμως, δε χρειάζεται να ακούσουμε διαλόγους, το είπε δημόσια και ξεκάθαρα η Μαρούπα, για τον Αρκούδη...Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.